🌊 Eén klik verwijderd van jouw zomeravontuur! Boek nu en bespaar €70 met SPRING2024!

Skip to main content

Hoe log ik in op mijn klantenaccount?

Je vindt de link naar je klantenaccount samen met je boekingsbevestiging. We hebben onlangs de manier waarop je inlogt op je klantenaccount veranderd. Vanaf nu kun je een wachtwoord instellen wanneer je inlogt.

Zo stel je een wachtwoord in:

• Klik op de link die je vindt in de e-mail met je boekingsbevestiging om toegang te krijgen tot je klantenaccount.
  • Log in met de geboortedatum van de hoofdbestuurder.
  • Je wordt dan gevraagd om een wachtwoord aan te maken voor toekomstige aanmeldingen. Let op de informatie over de lengte en het gebruik van cijfers en speciale tekens!
  • Gebruik dit wachtwoord vanaf nu voor al je toekomstige boekingen.

Profiel
In je profiel, rechtsboven, kun je:

• je wachtwoord opnieuw wijzigen
  • uitloggen

Je wachtwoord vergeten?

• Geen probleem! Klik hier gewoon op “Wachtwoord vergeten”.
  • Je krijgt dan het e-mailadres te zien waarnaar de resetlink zal worden verzonden.
  • Klik op de “Reset mijn wachtwoord” link in de e-mail. Houd er rekening mee dat de link 30 minuten geldig is!
  • Wijs een nieuw wachtwoord toe.
  • Log in met je nieuwe wachtwoord.

Let op:

• Als je de stap van het maken van een wachtwoord overslaat, zal je elke keer dat je probeert in te loggen worden gevraagd om een wachtwoord in te stellen.
  • Heb je meerdere boekingen bij ons? Je kunt altijd hetzelfde wachtwoord samen met je e-mailadres gebruiken om toegang te krijgen tot je account.

Zijn er nog andere vragen?

Naar het helpcentrum