Hoe kan ik extra kampeeruitrusting boeken?

Hier kun je inloggen op je persoonlijke klantenaccount. Daar kun je niet alleen de details van je boeking bekijken, maar ook uitrusting toevoegen.

Klik in de navigatie links op “Apparatuur toevoegen”. Daar vindt u een overzicht van de beschikbare uitrusting. Je kunt hier ook rechtstreeks extra apparatuur toevoegen.

Selecteer de gewenste uitrusting en klik op “Boek nu” aan de rechterkant. De uitrusting wordt aan jouw boeking toegevoegd zodra de betaling is bevestigd.

Zijn er nog andere vragen?

Naar het helpcentrum